Top témák
Pelenka.hu
Pelenka.hu
2020.10.20 08:10

10+1 top baba-mama termék

10+1 top baba-mama termék

Szülőként sokszor elveszhetünk a baba-mama termékek széles kínálatában. Az online rendelés gyors és egyszerű. Most csokorba szedtük a legkelendőbbb baba-mama termékeket, hogy lásd, mi az, amit a legtöbb mami házhoz rendel webshopunkból.

 

1. JÁTSZÓSZŐNYEG

Télen a lakás padlóján, a gyerekszobában szőnyegként, nyáron a fűbe terítve vehetjük nagy hasznát az Óriás játszószőnyegnek. A vidám, élénk mintákkal tarkított szőnyeg valóban óriási (1,8x1,5 méter). Polifoam anyagáról könnyen le tudjuk törölni a szennyeződéseket, alja alu bevonatos, így nem nedvesíti át a fű, ha szabadtéren használjuk. Az egész család elfér rajta, cipzáras tasakjában pedig praktikusan mindenhová magunkkal tudjuk vinni.

 

  

  

2. PAMPERS PREMIUM CARE PELENKA

A kis csomagos, a közepes dobozos és a nagy, havi box is egyaránt a kedvencetek a Pampers Premium Care pelusok kínálatából, legyen az Premium Care 3-as, vagy Premium Care 4-es. A Pampers magas minőségű, prémium pelenkája puha anyagokkal öleli körbe gyermekünket, miközben nedvszívó képessége a legerősebb a Pampers pelenkakínálatában. Amellett, hogy mamik ezrei választják kisbabájuknak, a Magyar Védőnők Szövetsége is ezt a terméket ajánlja.

 

  

  

3. BOGYÓ ÉS BABÓCA MESEKÖNYVSOROZAT

Szerencsére rengeteg tartalmas és csodás illusztrációkkal gazdag olvasnivalót találhatunk babócánknak a mesekönyvek piacán, a Bogyó és Babóca sorozat mégis kiemelkedik a választékból. Bartos Erika mesekönyvei már 2004 óta nyújtanak izgalmas kalandokat gyermekeinknek, így méltán keresitek és szerzitek be a teljes sorozatot kényelmesen, online megrendelve tőlünk. A Bogyó és Babóca könyvek mellett a Bogyó és Babóca plüssfigurák, játékok és lapozók is nagy sikernek örvendenek.

  

 

 

4. ARIEL TERMÉKCSALÁD

Az Ariel mosógélek és az Ariel mosókapszulák gyorsan feltornázták magukat a legkeresettebb termékek közé. Választhatjuk a Color verziót a színes ruhákhoz és Sensitive, valamint Baby típusút is, ha az újszülött érzékeny bőrére is szeretnénk jobban odafigyelni. A termékek fantasztikus folteltávolító képessége az egyik legelőnyősebb tulajdonságuk, hiszen kinek ne okozott volna fejtörést egy fű/sárfolt, vagy a sütőtökpüré a gyerkőc kedvenc ruháján? :)

Ezt ajánljuk: 

Ariel Sensitive mosókapszula (3x33 db)

 

  

  

5. PAMPERS NEDVES TÖRLŐKENDŐ

Pampers Sensitive törlőkendő, Pampers Fresh Clean törlőkendő és Pure nedves törlőkendő, azaz a popsitörlő kendőink évek óta töretlen sikert aratnak a shopban. Rengeteg mami jelez vissza velük kapcsolatban, leginkább akciós ára és a többféle kiszerelés miatt, hiszen a pelusokhoz hasonlóan őket is meg tudjátok rendelni kisebb és nagyobb kiszerelésben.

  

Ezt ajánljuk: 

Nedves positörlő kendő kínálatunk folyamatos akciós árakkal

 

   

  

6. JUNIOR GYEREKITAL

A tápszereketjunior gyerekitalok, tejitalok váltják fel babánk 1 éves kora után. Webshopunkban Milumil junior italokatMilupa junior italokat és HiPP junior gyerekitalokat is találsz, amik segítik ellátni gyermekünket a megfelelő vitaminokkal és ásványi anyagokkal az anyatejes táplálás és tápszerfogyasztás időszaka után. A gyerekitalok natúr és vaníliás ízben is választhatóak és természetesen speciális igényű italokat is tudunk kicsikénk számára választani.

 

   

7. FISHER-PRICE JÁTÉKOK:

A sokszínű és minőségi Fisher-Price baba- és gyerekjátékok nagy kedvenceitek a Pelenka.hu-n. A játékok kínálatában szinte újszülött kortól használható játékokat is találunk, amikkel a kicsik látása, térérzékelése, mozgása is fejlődik. És ugyanúgy rendelhetünk készségfejlesztő, elektronikus, zenélő és énekre, mozgásra motiváló játékokat egészen a kisiskolás korosztályig. Minden játékunk a gyermekekre tervezett, többfunkciós, érdekes és évekig, akár több gyermeken keresztül is bírja majd a strapát.

  

Ezt ajánljuk: 

Játékok a legkisebbeknek, akár már újszülött kortól

  

  

  

8. LIBERO TOUCH BUGYIPELENKA

A Libero legújabb és legpuhább pelusa a Libero Touch, aminek bugyipelusát kiemelkedően nagy örömmel fogadtátok webshopunkban. A termékcsalád szuperpuha anyagának és a 360° ProSkin technológiának köszönhetően gyengéd gondoskodást nyújt babócánknak, ezzel megóvva az ő érzékeny bőrét. A Libero pelenkák a legmodernebb környezetbarát technológiával készülnek, és nem tartalmaznak olyan anyagokat, amelyek káros hatásúak lehetnek kicsikénkre.

  

   

  

9. HIPP BIO TERMÉKCSALÁD

HiPP termékeink jelmondata Stefan Hipp tollából: Ezért magam kezeskedem! - ezzel garantálva azt, hogy minden HiPP termék, azaz a tápszerek, bébiételek, gyümölcspürék, higiéniai és kismama termékek is a legjobb minőségű, bio összetevőkből készüljenek a kismamák, édesanyák és kisbabáik szolgálatára. Kedvenceiteket egyértelműen a zöldség és gyümölcspürék alkotják, de azért sokan nem tudunk nemet mondani a családi habfürdő kényeztető illatára, a cuki teknősös arcápolóra, vagy a sárkányos ajakápolóra

  

.

   

10. TEXTIL PELENKA

A textilpelenka az a babaholmi, amit mindannyian beszerzünk még a baba születése előtt és onnantól, hogy bekerül a babakelengyénkbe, évről évre több lesz belőle otthon. Használhatjuk pólyaként, nyálkendőként, a vállunkra terítve a büfiztetés ideje alatt, takaróként, pelenkázó alátétként, törülközőként, kendőként, sebkötözőként, nap ellen a babakocsira vagy az autóra. Színes, mintás, vagy hófehér? Mindegy! Csak legyen kéznél egy... vagy több! :)

  

Ezt ajánljuk: 

Bambusz textilpelenka a legkisebbek érzékeny bőréhez

   

    

  

+1. VIBOVIT GUMIVITAMIN

Az őszi szezon kedvence, a gyermekek számára adható vitaminbomba: a gumivitamin. A Vibovit gumivitamin könnyen rágható és finom, gyümölcsös ízű. A gumivitamin tartósítószer-mentes, gluténmentes és laktózmentes és tartalmaz 8 féle vitamint és 2-féle ásványi anyagot, amellyel érdemes feltöltenünk kicsikénk szervezetét. Kollégáink gyermekei körében a leghatékonyabb figyelemelterelő taktika, amikor oviba kell indulni. :)

  

Ezt ajánljuk: 

Vitaminok széleskörű kínálata babádnak és kisgyermekednek

   

    

 

Kéninger Vivien

A blog szöveges és vizuális tartalma a Pelenka.hu üzemeltetőjének tulajdona. A blogbejegyzés egyes részletei erre az oldalra mutató hivatkozással utánközölhetőek. A teljes blogbejegyzés utánközlése csak az üzemeltető írásos engedélyével lehetséges.

Pelenka.hu

Pelenka.hu - Gondoskodás szeretettel

A mi történetünk is azzal kezdődött, hogy szülővé váltunk. Tudjuk, hogy a babánk mellett mi mindenben kell helytállnunk: háztartás, főzés, mosás, takarítás és akkor a nevelésről, a család kiszolgálásáról és a feleség szerepkörről még nem is beszéltünk. A Pelenka.hu webáruházat azért hoztuk létre, mert olyan szolgáltatást szeretnénk nyújtani, amilyet minden kismama (és természetesen apuka) megérdemel. Azt a gondoskodást, támogatást, hozzáértést és biztonságot szeretnénk adni neked, amire mi is vágyunk kisbabáink mellett. A Pelenka.hu célja, hogy a lehető legtöbb támogatást és együttérzést biztosítsa a szülővé válás érzelemdús hullámvasútján. A Pelenka.hu egy olyan webshop, ahol törődnek veled. Mi (azaz a Pelenka.hu csapata) érző és segítőkész emberek vagyunk. Többségében átéltük már az anyaság/apaság különleges érzését. Tisztában vagyunk a nehézségekkel, és célul tűztük ki, hogy a nehezebb napokat könnyebbé tegyük számodra, hiszen mindannyian gondoskodó, szerető és odaadó szülők szeretnénk lenni.

Az Ország Boltja 2022 Népszerűségi díjAz Ország Boltja 2022 Népszerűségi díjAz Ország Boltja 2021 Népszerűségi díjAz Ország Boltja 2020 Népszerűségi díjAz Ország Boltja 2019 Népszerűségi díjAz Ország Boltja 2022 Népszerűségi díjAz Év Internetes Kereskedője 2020 - Legjobb Ügyfélélmény díjAz Év Internetes Kereskedője 2020 díj

Feliratkozom