Top témák
Pelenka.hu
Pelenka.hu
2020.07.06 15:16

Pelenka.hu SZUPERMAMI 2020

Pelenka.hu SZUPERMAMI 2020

Három ismert édesanya csapott össze párjával a Pelenka.hu SZUPERMAMI 2020 címért. A játékos versenyen minden anyuka megmutathatta, hogy mennyire ügyesen bírkózik meg a babával kapcsolatos rutinfeladatokkal. Jöjjön egy kis élménybeszámoló! :)

Kulcsár Edina, Széki Kriszti és Tápai Szabina egy-egy szerencsés rajongójával párt alkotva küzdhetett meg a Pelenka.hu 250.000 Ft értékű Pampers álom nyereménycsomagjáért és a Pelenka.hu SZUPERMAMI 2020 címért. A forgatáson mindhárom pár boldogan és energikusan vetette bele magát a szintén kisgyermekes Kasza Tibi által rendezett bébikvíz játékba. Lássuk a szupermamik képességeit!

  

Az első feladatban az anyukáknak vakon kellett bepelenkázniuk egy játék babát játékostársaik instrukciói alapján. A mamiknak a pelenkázás rutinfeladat volt... Vagy mégsem? :)

  

  

A második feladatban meggyőződtünk arról, hogy az édesanyák valóban gondolatolvasók, hiszen szájról olvasva kellett a baba-mama termékekkel kapcsolatos szókavalkádból kitalálniuk mit is mondott a párjuk, miközben nekik rockzene üvöltött a fülükbe (pl. tápszeradagoló, HiPP bébiétel, textilpelenka, Bogyó és Babóca). 

  

  

Szoros volt a verseny és a legvégén két versenyző csapat között holtverseny alakult ki. Az utolsó összecsapás alatt a mamik bekötött szemmel, versenytársuk navigálásával egy babakocsit hoztak "üzemkész" állapotba. 

A verseny végén, az eredményhirdetésre várva szuper mamijaink még be is vásároltak kisbabáiknak.

  

  

 

Vajon ki nyerte el a Pelenka.hu SZUPERMAMI 2020 címet?

Nézd meg:

Instagramon >>> MEGNÉZEM!

Facebookon >>> MEGNÉZEM!

A Pelenka.hu SZUPERMAMI 2020 verseny kiemelt támogatója a Pampers.

Kukkantsd meg az akciós Pampers pelenkáinkat és törlőkendőinket! >>> Pelenka.hu/Pampers

  

  

 

   

A szülinapi szuperakciónkat pedig itt találod >>> Pelenka.hu szülinapi szuperakció

  

  

A blog szöveges és vizuális tartalma a Pelenka.hu üzemeltetőjének tulajdona. A blogbejegyzés egyes részletei erre az oldalra mutató hivatkozással utánközölhetőek. A teljes blogbejegyzés utánközlése csak az üzemeltető írásos engedélyével lehetséges.

Pelenka.hu

Pelenka.hu - Gondoskodás szeretettel

A mi történetünk is azzal kezdődött, hogy szülővé váltunk. Tudjuk, hogy a babánk mellett mi mindenben kell helytállnunk: háztartás, főzés, mosás, takarítás és akkor a nevelésről, a család kiszolgálásáról és a feleség szerepkörről még nem is beszéltünk. A Pelenka.hu webáruházat azért hoztuk létre, mert olyan szolgáltatást szeretnénk nyújtani, amilyet minden kismama (és természetesen apuka) megérdemel. Azt a gondoskodást, támogatást, hozzáértést és biztonságot szeretnénk adni neked, amire mi is vágyunk kisbabáink mellett. A Pelenka.hu célja, hogy a lehető legtöbb támogatást és együttérzést biztosítsa a szülővé válás érzelemdús hullámvasútján. A Pelenka.hu egy olyan webshop, ahol törődnek veled. Mi (azaz a Pelenka.hu csapata) érző és segítőkész emberek vagyunk. Többségében átéltük már az anyaság/apaság különleges érzését. Tisztában vagyunk a nehézségekkel, és célul tűztük ki, hogy a nehezebb napokat könnyebbé tegyük számodra, hiszen mindannyian gondoskodó, szerető és odaadó szülők szeretnénk lenni.

Az Ország Boltja 2022 Népszerűségi díjAz Ország Boltja 2022 Népszerűségi díjAz Ország Boltja 2021 Népszerűségi díjAz Ország Boltja 2020 Népszerűségi díjAz Ország Boltja 2019 Népszerűségi díjAz Ország Boltja 2022 Népszerűségi díjAz Év Internetes Kereskedője 2020 - Legjobb Ügyfélélmény díjAz Év Internetes Kereskedője 2020 díj

Feliratkozom