Pelenka.hu SZUPERMAMI 2020

Három ismert édesanya csapott össze párjával a Pelenka.hu SZUPERMAMI 2020 címért. A játékos versenyen minden anyuka megmutathatta, hogy mennyire ügyesen bírkózik meg a babával kapcsolatos rutinfeladatokkal. Jöjjön egy kis élménybeszámoló! :)

   

Kulcsár Edina, Széki Kriszti és Tápai Szabina egy-egy szerencsés rajongójával párt alkotva küzdhetett meg a Pelenka.hu 250.000 Ft értékű Pampers álom nyereménycsomagjáért és a Pelenka.hu SZUPERMAMI 2020 címért. A forgatáson mindhárom pár boldogan és energikusan vetette bele magát a szintén kisgyermekes Kasza Tibi által rendezett bébikvíz játékba. Lássuk a szupermamik képességeit!

  

Az első feladatban az anyukáknak vakon kellett bepelenkázniuk egy játék babát játékostársaik instrukciói alapján. A mamiknak a pelenkázás rutinfeladat volt... Vagy mégsem? :)

  

  

A második feladatban meggyőződtünk arról, hogy az édesanyák valóban gondolatolvasók, hiszen szájról olvasva kellett a baba-mama termékekkel kapcsolatos szókavalkádból kitalálniuk mit is mondott a párjuk, miközben nekik rockzene üvöltött a fülükbe (pl. tápszeradagoló, HiPP bébiétel, textilpelenka, Bogyó és Babóca). 

  

  

Szoros volt a verseny és a legvégén két versenyző csapat között holtverseny alakult ki. Az utolsó összecsapás alatt a mamik bekötött szemmel, versenytársuk navigálásával egy babakocsit hoztak "üzemkész" állapotba. 

A verseny végén, az eredményhirdetésre várva szuper mamijaink még be is vásároltak kisbabáiknak.

  

  

 

Vajon ki nyerte el a Pelenka.hu SZUPERMAMI 2020 címet?

Nézd meg:

Instagramon >>> MEGNÉZEM!

Facebookon >>> MEGNÉZEM!

A Pelenka.hu SZUPERMAMI 2020 verseny kiemelt támogatója a Pampers.

Kukkantsd meg az akciós Pampers pelenkáinkat és törlőkendőinket! >>> Pelenka.hu/Pampers

  

  

 

   

A szülinapi szuperakciónkat pedig itt találod >>> Pelenka.hu szülinapi szuperakció

  

  

A blog szöveges és vizuális tartalma a Pelenka.hu üzemeltetőjének tulajdona. A blogbejegyzés egyes részletei erre az oldalra mutató hivatkozással utánközölhetőek. A teljes blogbejegyzés utánközlése csak az üzemeltető írásos engedélyével lehetséges.

2020.07.06 15:16