Top témák
Kéninger Vivien
Kéninger Vivien
2018.12.13 10:38

Top 10 karácsonyi ajándékötlet gyerkőcöknek (0-4 éves kor között)

Top 10 karácsonyi ajándékötlet gyerkőcöknek (0-4 éves kor között)

Feltettük nektek a kérdést, hogy ti mivel ajándékozzátok meg karácsonykor kisbabátokat. Kihívást jelent a kérdés, mert teljesen más a mi elképzelésünk, mint ami a gyerkőcé, vagy amit a nagymami, vagy a bölcsis dadus javasol. Összeszedtük a 10 legjobb karácsonyi ajándékötletet, amivel a 0-4 éves korú kisgyermeketeket meglephetitek! 

   

1. Mesekönyv:

Az abszolút befutó a mesekönyv volt, ami mindegyikőtök ötletei között szerepelt. Az a jó a gyerekkönyvekben, hogy a választék online és offline is óriási és nagyon könnyű a baba különböző fejlődési szakaszaihoz megfelelőt vásárolni.

  

2. Élmény

Sokan írtátok nekünk, hogy nálatok nem annyira népszerűek a kézzel fogható ajándékok, hanem egy-két apróságot leszámítva inkább célba vesztek egy helyet, ahová már régóta terveztek elmenni a családdal. Cirkusz, állatkert, Tropicarium, egy különleges cukrászda és még számos hely felkerült a listátokra. Reméljük, mindegyik élmény emlékezetes lesz, az egész család számára!

   

3. Nyunyukendő

Minden gyerkőcnek van kedvenc “nyunyu” állatkája, amit magával visz a bölcsibe, oviba, vele alszik és kimosni is csak éjszaka, titkon kicsempészve tudjuk. Azt írtátok nekünk, hogy karácsonyra sokan kézműveskedtek és varrtok nyugtató kendőt karácsonyra, ami biztosan kedvelt darab lesz.

  

4. Készségfejlesztő játék

A készségfejlesztő játékok is mind-mind szerepeltek az ajándékötleteitek között, hiszen hogyha először még kissé drága és felesleges dolognak tűnik is, később mindannyiunknak bebizonyosodott, hogy nagy szükség van rájuk. A legkisebbeknek a különböző textúrák, formák, színek, később pedig már az empátiát, kreativitást, gondolkodást is fejlesztő játékok lesznek hasznosak.

  

    

5. LEGO DUPLO

Ez a két szó: LEGO DUPLO szabályszerűen szerepelt a legtöbb mami által küldött listán. A legkisebbek is szívesen pakolgatják egymásra a LEGO elemeket és a különböző életkorú és nemű gyerkőcök együtt is szívesen játszanak vele. Nagyon hasznos, sokszínű játék, ami valóban nem maradhat ki egy kisgyermek életéből.

6. Játszószőnyeg

Télen, nyáron hasznos ajándék a játszószőnyeg, amit a földre leterítve máris tökéletes helyszínt varázsoltunk a délutáni játékidőhöz. A webáruházunkban elérhető játszószőnyeg óriási méretű, egy egész gyereksereg elfér rajta, puha és színes, részletgazdag rajzai miatt imádják a kicsik.

  

7. Plüss

Nagy kedvenc a karácsonyi ajándékok között a plüssállat, ami lehet a babóca kedvelt állata, a legújabb kedvenc mesefigura, egy mackó, vagy akár egy óriási, pihe-puha unikornis. A gyerekek szeretnek hozzájuk bújni, játszani velük és leveleitek alapján sok kisgyermek fog majd örülni nekik Szenteste.

  

8. Rajzkészlet

A kreatív gyerekek számára, akik már rajzokkal is ki tudják fejezni gondolataikat és érzéseiket, szuper ajándék lesz a kreatív rajzkészlet, amiben színes ceruza, zsírkréta és papírlapok is találhatóak. Minden eszköz egy szettben, amikkel indulhat is az alkotás!

  

9. Barbie, Elsa, Batman...

A gyerekek imádják az általuk kedvelt mesék főszereplőit babák formájában. A kislányoknak az örök klasszikus Barbie, Elsa hercegnő a Jégvarázsból, Ariel a Kis hableányból, a kisfiúknak Batman, Pókember és társaik. Sok mami ezt is listára vette, hiszen szinte kihagyhatatlan a meglepetések közül.

  

10. Az interaktív BeatBo robotok

Rengetegen írtatok, hogy nálunk szereztétek be BeatBo-t, és a gyerkőc megkapta Mikulásra, vagy altatás után ti próbáltátok ki a karácsonyra szánt robotot és pozitív csalódás ért titeket. A képen látszótól nagyobb és szebb, és valóban rengeteg dologra megtanítja a gyerekeket, miközben szórakoztatja, megkacagtatja őket. Ráadásul van belőle kisebb, nagyobb méret és a kisebb méretből még lányrobot is létezik. Irány velük a karácsonyfa alá! :)

 

Reméljük, hogy idén mindenki megtalálta azt a karácsonyi meglepetést, ami a gyermek számára kedves lesz és közben hasznos, fejlesztő tudást nyújt számára.

 

Szavazz ránk egy kattintással, hogy az Ország Boltja versenyen (is) a legjobbak lehessünk! Köszönjük neked!

  

  

Pelenka.hu

Pelenka.hu - Gondoskodás szeretettel

A mi történetünk is azzal kezdődött, hogy szülővé váltunk. Tudjuk, hogy a babánk mellett mi mindenben kell helytállnunk: háztartás, főzés, mosás, takarítás és akkor a nevelésről, a család kiszolgálásáról és a feleség szerepkörről még nem is beszéltünk. A Pelenka.hu webáruházat azért hoztuk létre, mert olyan szolgáltatást szeretnénk nyújtani, amilyet minden kismama (és természetesen apuka) megérdemel. Azt a gondoskodást, támogatást, hozzáértést és biztonságot szeretnénk adni neked, amire mi is vágyunk kisbabáink mellett. A Pelenka.hu célja, hogy a lehető legtöbb támogatást és együttérzést biztosítsa a szülővé válás érzelemdús hullámvasútján. A Pelenka.hu egy olyan webshop, ahol törődnek veled. Mi (azaz a Pelenka.hu csapata) érző és segítőkész emberek vagyunk. Többségében átéltük már az anyaság/apaság különleges érzését. Tisztában vagyunk a nehézségekkel, és célul tűztük ki, hogy a nehezebb napokat könnyebbé tegyük számodra, hiszen mindannyian gondoskodó, szerető és odaadó szülők szeretnénk lenni.

Az Ország Boltja 2022 Népszerűségi díjAz Ország Boltja 2022 Népszerűségi díjAz Ország Boltja 2021 Népszerűségi díjAz Ország Boltja 2020 Népszerűségi díjAz Ország Boltja 2019 Népszerűségi díjAz Ország Boltja 2022 Népszerűségi díjAz Év Internetes Kereskedője 2020 - Legjobb Ügyfélélmény díjAz Év Internetes Kereskedője 2020 díj

Feliratkozom