Vedd meg baba-mama termékeidet egészségpénztári számládra!

Az egészségpénztárak életünk során rengeteg alkalommal lesznek hasznosak, hiszen a pénztárba havonta befizetett összeggel  széles körben vehetünk igénybe szolgáltatásokat, vagy számoltathatunk el egészségügyi termékeket. Utóbbiak közé rengeteg baba-mama termék sorolható, így amikor kisbaba érkezik a családba, az egészségpénztár könnyíthet azokon az anyagi terheken, amit egy csecsemő ellátása igényel (pelenka, törlőkendő, tápszer, stb.). Ebben a blogbejegyzsésben segítünk abban, hogy mindez hogyan történik.

   

Egészségpénztári számlát rengeteg pénztárnál nyithatunk (Prémium Egészségpénztár, Patika Egészségpénztár, OTP Egészségpénztár, Generali Egészségpénztár stb.) Hogyha még nem nyitottál számlát, akkor ezek működéséről érdemes a számodra szimpatikus pénztárnál érdeklődnöd. A pénztárak működésének lényege annyi, hogy pénztártól függően, havi pár ezer forintot kell befizetned a pénztárba, ami után adókedvezményt is igényelhetsz és számos egészségügyi szolgáltatást és terméket elszámolhatsz, hogyha a vásárlás során kapott számlán feltünteted a pénztár, vagy a pénztári tagságod adatait és adószámodat. 

 

Te is tisztában vagy azzal, hogy amikor kisbabával bővül a család, a kiadásaid megnövekednek. Ebben az életszakaszban pedig még inkább hasznos, hogyha az ember tud mire támaszkodni. Ebben nyújthat segítséget az egészségpénztári tagság. A pénztárban számtalan, a kisbaba ellátása során szükséges termék elszámoltatható. A kismama termékek, mint pl. a szoptatással kapcsolatos kiegészítők ugyancsak elszámoltathatók az egészségpénztárakban.

  

  

1. Hogyan működik? 

Pelenka.hu vásárlásod során a megadott vásárlói adatok kerülnek rá a számlára. Tehát, hogyha te egészségpénztári tag vagy, akkor a pénztár által kért adatokat, az egészségpénztárad megnevezését, az azonosítószámod, a neved (vagy a bejelentett kedvezményezett nevét) kell megadnod a számlázási adatokhoz. A számla belekerül a csomagodba, így miután kézhez kaptad a termékeket, a számlát el tudod küldeni egészségpénztáradba. Az egészségpénztár a feldolgozás után a termékek vételárát átutalja neked a megadott bankszámlaszámodra.

 

2. Milyen termékek számolhatóak el egészségpénztári számlára? 

Egyes pénztárak között lehetnek különbségek, de a legtöbb pénztár esetében a lenti termekcsoportok számolhatóak el. 

   

Az egészségpénztárra elszámolható csecsemő és babaápolási termékek: 

 

  

Az egészségpénztárra elszámolható kismama termékek: 

    

  ⇒ HAVI PELENKACSOMAGOK AKCIÓS ÁRAKON! Nézz körül most! ⇐ 

Nézz körül a shopban és igényelj egészségpénztári számlát a vásárlás során! Hogyha kérdésed maradt a fentiekkel kapcsolatban, szeretettel várjuk érdeklődésed a hello@pelenka.hu e-mail címre.

 

Kéninger Vivien  

  

A blog szöveges és vizuális tartalma a Pelenka.hu üzemeltetőjének tulajdona. A blogbejegyzés egyes részletei erre az oldalra mutató hivatkozással utánközölhetőek. A teljes blogbejegyzés utánközlése csak az üzemeltető írásos engedélyével lehetséges.

2019.05.24 15:23