Top témák
Pelenka.hu
Pelenka.hu
2022.05.03 15:23

Vedd meg baba-mama termékeidet egészségpénztári számládra!

Vedd meg baba-mama termékeidet egészségpénztári számládra!

Az egészségpénztárak életünk során rengeteg alkalommal lesznek hasznosak, hiszen a pénztárba havonta befizetett összeggel  széles körben vehetünk igénybe szolgáltatásokat, vagy számoltathatunk el egészségügyi termékeket. Utóbbiak közé rengeteg baba-mama termék sorolható, így amikor kisbaba érkezik a családba, az egészségpénztár könnyíthet azokon az anyagi terheken, amit egy csecsemő ellátása igényel (pelenka, törlőkendő, tápszer, stb.). Ebben a blogbejegyzsésben segítünk abban, hogy mindez hogyan történik.

Egészségpénztári számlát rengeteg pénztárnál nyithatunk (Prémium Egészségpénztár, Patika Egészségpénztár, OTP Egészségpénztár, Generali Egészségpénztár stb.) Hogyha még nem nyitottál számlát, akkor ezek működéséről érdemes a számodra szimpatikus pénztárnál érdeklődnöd. A pénztárak működésének lényege annyi, hogy pénztártól függően, havi pár ezer forintot kell befizetned a pénztárba, ami után adókedvezményt is igényelhetsz és számos egészségügyi szolgáltatást és terméket elszámolhatsz, hogyha a vásárlás során kapott számlán feltünteted a pénztár, vagy a pénztári tagságod adatait és adószámodat. 

 

Te is tisztában vagy azzal, hogy amikor kisbabával bővül a család, a kiadásaid megnövekednek. Ebben az életszakaszban pedig még inkább hasznos, hogyha az ember tud mire támaszkodni. Ebben nyújthat segítséget az egészségpénztári tagság. A pénztárban számtalan, a kisbaba ellátása során szükséges termék elszámoltatható. A kismama termékek, mint pl. a szoptatással kapcsolatos kiegészítők ugyancsak elszámoltathatók az egészségpénztárakban.

  

  

1. Hogyan működik? 

Pelenka.hu vásárlásod során a megadott vásárlói adatok kerülnek rá a számlára. Tehát, hogyha te egészségpénztári tag vagy, akkor a pénztár által kért adatokat, az egészségpénztárad megnevezését, az azonosítószámod, a neved (vagy a bejelentett kedvezményezett nevét) kell megadnod a számlázási adatokhoz. A számlát e-mailben küldjük számodra, ami után a számlát el tudod küldeni egészségpénztáradba. Az egészségpénztár a feldolgozás után a termékek vételárát átutalja neked a megadott bankszámlaszámodra.

 

2. Milyen termékek számolhatóak el egészségpénztári számlára? 

Egyes pénztárak között lehetnek különbségek, de a legtöbb pénztár esetében a lenti termekcsoportok számolhatóak el. 

   

Az egészségpénztárra elszámolható csecsemő és babaápolási termékek: 

 

  

Az egészségpénztárra elszámolható kismama termékek: 

    

  ⇒ HAVI PELENKACSOMAGOK AKCIÓS ÁRAKON! Nézz körül most! ⇐ 

Nézz körül a shopban és igényelj egészségpénztári számlát a vásárlás során! Hogyha kérdésed maradt a fentiekkel kapcsolatban, szeretettel várjuk érdeklődésed a hello@pelenka.hu e-mail címre.

 

Kéninger Vivien  

  

A blog szöveges és vizuális tartalma a Pelenka.hu üzemeltetőjének tulajdona. A blogbejegyzés egyes részletei erre az oldalra mutató hivatkozással utánközölhetőek. A teljes blogbejegyzés utánközlése csak az üzemeltető írásos engedélyével lehetséges.

Pelenka.hu

Pelenka.hu - Gondoskodás szeretettel

A mi történetünk is azzal kezdődött, hogy szülővé váltunk. Tudjuk, hogy a babánk mellett mi mindenben kell helytállnunk: háztartás, főzés, mosás, takarítás és akkor a nevelésről, a család kiszolgálásáról és a feleség szerepkörről még nem is beszéltünk. A Pelenka.hu webáruházat azért hoztuk létre, mert olyan szolgáltatást szeretnénk nyújtani, amilyet minden kismama (és természetesen apuka) megérdemel. Azt a gondoskodást, támogatást, hozzáértést és biztonságot szeretnénk adni neked, amire mi is vágyunk kisbabáink mellett. A Pelenka.hu célja, hogy a lehető legtöbb támogatást és együttérzést biztosítsa a szülővé válás érzelemdús hullámvasútján. A Pelenka.hu egy olyan webshop, ahol törődnek veled. Mi (azaz a Pelenka.hu csapata) érző és segítőkész emberek vagyunk. Többségében átéltük már az anyaság/apaság különleges érzését. Tisztában vagyunk a nehézségekkel, és célul tűztük ki, hogy a nehezebb napokat könnyebbé tegyük számodra, hiszen mindannyian gondoskodó, szerető és odaadó szülők szeretnénk lenni.

Az Ország Boltja 2022 Népszerűségi díjAz Ország Boltja 2022 Népszerűségi díjAz Ország Boltja 2021 Népszerűségi díjAz Ország Boltja 2020 Népszerűségi díjAz Ország Boltja 2019 Népszerűségi díjAz Ország Boltja 2022 Népszerűségi díjAz Év Internetes Kereskedője 2020 - Legjobb Ügyfélélmény díjAz Év Internetes Kereskedője 2020 díj

Feliratkozom