Top témák
Pelenka.hu
Pelenka.hu
2021.03.01 12:36

Idén is a Pelenka.hu lett az ország kedvenc baba-mama boltja

Az Ország Boltja 2020 üzleti verseny keretein belül idén is összemérték erejüket hazánk meghatározó e-kereskedelmi vállalkozásai. Pelenka.hu webshopunk a vásárlók visszajelzései alapján az év legnépszerűbb baba-mama boltja lett. A Pelenka.hu ezzel a díjjal másodszorra nyerte el az ország kedvenc baba-mama boltja címet, ami mellett ezúttal a „Minőségi díj” kategóriában is felkerültünk a dobogóra.

   

   

Aranyat értek az elégedett vásárlók

A Pelenka.hu máris többszörösen díjazott, a saját szegmensében piacvezető webáruház. 2020 végén az „Év Internetes Kereskedője” versenyen az abszolút első helyen végeztünk, míg idén több mint 1800 cég közül értük el dobogós helyezésünket. A most kihirdetett „Ország Boltja” verseny eredményei az online közösség szavazatai, valamint a fogyasztók vásárlás utáni értékeléseiből állnak össze, a szervezők ezek alapján rangsorolják a webáruházakat. A megmérettetés különlegessége, hogy egy mezőnyben versenyeznek egymással a kis- és középvállalkozások, valamint a multinacionális vállalatok. Ez az üzleti elismerés ezért is számít különlegesnek, hiszen a népszerűségi díj a teljes piac véleményét mutatja meg az egyre kiélezettebb konkurenciaharc pillanatnyi állásáról.

  

Idén még értékesebb a díj

A kisbabás élet körforgásában (etetés, altatás, pelenkázás, főzés, takarítás, ...) a Pelenka.hu igyekszik könnyebbé varázsolni a kismamák és a kisgyermekes családok mindennapjait. „Ez a díj idén még többet jelent, hiszen nemcsak a folyamatos kemény munkát és átgondolt stratégiát díjazták, hanem a pandémiás válság alatti helytállásunkat is elismerték – mondta Csereklei Zoltán, a Pelenka.hu ügyvezető igazgatója. Hozzátette: „Az anyukákat támogató programjaink létjogosultságát is mutatja ez az eredmény. Bár a várandós időszak és a kisbabás mindennapok csodálatosak, egyben küzdelmesek is lehetnek. A pandémia kiszámíthatatlansága, a vírushelyzethez való alkalmazkodás az utóbbi időben még nagyobb terheket ró a családokra. Etikus kereskedelmi tevékenységünk és a legendás vásárlói élmény megteremtése mellett igyekszünk további jó célokat is szolgálni, a közösséget próbáljuk segíteni.”

 

       

Köszönjük a vásárlóinknak, hogy mellénk álltak és ránk szavaztak. Köszönjük, hogy minket választottak és folyamatosan visszatérnek webshopunkba. Köszönjük, hogy egy közösség vagyunk, hiszen ettől vagyunk azok akik!! :)

Célunk, hogy továbbra is ennek a rangos díjnak a szellemiségében tegyük a dolgunkat és segítsük a kisgyermekes családokat!

  

A blog szöveges és vizuális tartalma a Pelenka.hu üzemeltetőjének tulajdona. A blogbejegyzés egyes részletei erre az oldalra mutató hivatkozással utánközölhetőek. A teljes blogbejegyzés utánközlése csak az üzemeltető írásos engedélyével lehetséges.

Feliratkozom