Top témák
Pelenka.hu
Pelenka.hu
2023.02.09 10:00

Immár negyedik alkalommal, újra a Pelenka.hu lett az ország legnépszerűbb baba-mama boltja

Immár negyedik alkalommal, újra a Pelenka.hu lett az ország legnépszerűbb baba-mama boltja

Nagy örömmel oszthatjuk meg a hírt, hogy immár negyedik alkalommal, újra mi lettünk az ország legnépszerűbb baba-mama boltja. Sőt, az első hely mellett egy minőségi díjat is kaptunk!

Ez a legnagyobb elismerés amit kaphatunk, hiszen ezt nem egy zsűri, hanem a vásárlók döntik el.  

Úgy érzem, hogy van értelme a kitartóan és alázatosan végzett munkánknak, amit a mai napig imádunk. Imádunk a kismamáknak, kezdő anyukáknak segíteni, jóleső érzés, hogy tudunk a magukban elbizonytalanodó anyáknak valami pluszt adni. Hiszen mindannyian egy csónakban evezünk, mindannyian szuper anyák (és apák!!!) szeretnénk lenni!

Ország Boltja 2022 - Népszerűségi díj - Pelenka.hu

  

Köszönöm nektek, hogy mellénk álltatok és ránk szavaztatok. Köszönjük, hogy minket választottatok és folyamatosan visszatértek webshopunkba. Köszönjük a türelmeteket, amikor egy nap alatt többezer család rendel tőlünk és kissé hosszabb a rendelések feldolgozási ideje. Köszönjük, hogy egy közösség vagyunk, hiszen ettől vagyunk azok, akik! ❤️ 

 

Ország Boltja 2022 - Népszerűségi díj - Pelenka.hu

Nagy öleléssel, a Pelenka.hu teljes csapata nevében:

Vivien

Pelenka.hu

Gondoskodás szeretettel

  

 

A blog szöveges és vizuális tartalma a Pelenka.hu üzemeltetőjének tulajdona. A blogbejegyzés egyes részletei erre az oldalra mutató hivatkozással utánközölhetőek. A teljes blogbejegyzés utánközlése csak az üzemeltető írásos engedélyével lehetséges.

Pelenka.hu

Pelenka.hu - Gondoskodás szeretettel

A mi történetünk is azzal kezdődött, hogy szülővé váltunk. Tudjuk, hogy a babánk mellett mi mindenben kell helytállnunk: háztartás, főzés, mosás, takarítás és akkor a nevelésről, a család kiszolgálásáról és a feleség szerepkörről még nem is beszéltünk. A Pelenka.hu webáruházat azért hoztuk létre, mert olyan szolgáltatást szeretnénk nyújtani, amilyet minden kismama (és természetesen apuka) megérdemel. Azt a gondoskodást, támogatást, hozzáértést és biztonságot szeretnénk adni neked, amire mi is vágyunk kisbabáink mellett. A Pelenka.hu célja, hogy a lehető legtöbb támogatást és együttérzést biztosítsa a szülővé válás érzelemdús hullámvasútján. A Pelenka.hu egy olyan webshop, ahol törődnek veled. Mi (azaz a Pelenka.hu csapata) érző és segítőkész emberek vagyunk. Többségében átéltük már az anyaság/apaság különleges érzését. Tisztában vagyunk a nehézségekkel, és célul tűztük ki, hogy a nehezebb napokat könnyebbé tegyük számodra, hiszen mindannyian gondoskodó, szerető és odaadó szülők szeretnénk lenni.

Az Ország Boltja 2022 Népszerűségi díjAz Ország Boltja 2022 Népszerűségi díjAz Ország Boltja 2021 Népszerűségi díjAz Ország Boltja 2020 Népszerűségi díjAz Ország Boltja 2019 Népszerűségi díjAz Ország Boltja 2022 Népszerűségi díjAz Év Internetes Kereskedője 2020 - Legjobb Ügyfélélmény díjAz Év Internetes Kereskedője 2020 díj

Feliratkozom