Ismerd meg a Helen Harper márkát!

A Helen Harper Baby márkafilozófiája: "Egy anyukának nincs nagyobb öröm, mint amikor látja, hogy a gyermeke boldog. A kisgyermek pedig akkor boldog, ha kényelmesen és jól érzi magát, és így teljes mértékben élvezheti a mindennapi felfedezést."

Olvass tovább és ismerd meg jobban a Helen Harper márkát és termékeit!

   

A Helen Harper Baby a pelenkás gyermekek igényeire szabott, a német előírásoknak megfelelő, magas minőségű termékek széles választéka.

  

A kedvező árban elérhető, német előírásoknak megfelelő Helen Harper Baby termékpaletta a babócáknak és nekünk, anyukáknak is próbál nagyobb kényelmet nyújtani a kisbabás időszakban. A legmodernebb német technológiával készülő termékek az eldobható babatermékek széles választékát nyújtják számunkra, így megtalálható náluk pelenka, melltartóbetét, pelenkázó alátét és nedves popsitörlő is. A termékek a jól ismert márkák minőségét nyújtják kedvezőbb áron. 

  

  

A Helen Harper pelenkák újszülött és XL-es méretek között kínálnak megoldást a pelenkás kisbabáknak. A modern technológia révén akár 12 órás szárazságot és kényelmet biztosítanak a babáknak és az anyukáknak. Az ÚJ, NEDVSZÍVÓ TECHNOLÓGIA elvezeti és egyenletesen eloszlatja a nedvességet a pelenka belsejében, szivárgás nélkül. A puha és kényelmes alapanyagok megelőzik kisbabánk bőrének kipirosodását a pelenka viselése által. Kényelmes és rugalmas oldalsó kialakítása alvás és mozgás közben is biztonságérzetet nyújt a kicsiknek. A bugyipelusokon található nedvességjelző csík segít nekünk, hogy mikor kell pelust cserélnünk. Az új, kiváló illeszkedés lehetőséget ad gyermekünknek a korlátlan mozgásszabadsághoz. A légáteresztő külső anyag a bababőr megfelelő szellőzését támogatja, bőrgyógyászok által tesztelt, illatanyag mentes pelusok.

  

    

A márka kínálatában megtalálható eldobható melltartóbetét a szoptatás időszakában nyújt biztonságot és kényelmet a kismama számára. A pihe-puha anyag segít, hogy a kisebesedett, fájó anyamell területén ne okozzon további irritációt és fájdalmat a ruha mozgása, dörzsölése. A Helen Harper eldobható pelenkázó alátét maximális higiéniát és kényelmet nyújt a pelenkázáshoz, ha védőnői, gyermekorvosi rendelőben, vagy a szabadban, vendégeknél kell átpelenkáznunk kicsikénket. 60x60 cm-es méretű, nedvszívása kiemelkedő, ami nagy segítség a higiénikus pelenkázáshoz. A kamilla kivonatot tartalmazó Helen Harper nedves törlőkendő extra vastag és puha, tökéletesen tisztít és gyengéd védelmet biztosít kisbabánk érzékeny bőrének. Nem tartalmaz alkoholt és parabéneket, a csecsemő újszülött korától használható.

  

>> KIPRÓBÁLOM! <<

 

  

  

A blog szöveges és vizuális tartalma a Pelenka.hu üzemeltetőjének tulajdona. A blogbejegyzés egyes részletei erre az oldalra mutató hivatkozással utánközölhetőek. A teljes blogbejegyzés utánközlése csak az üzemeltető írásos engedélyével lehetséges.

2021.04.09 11:13