Ismerd meg a Moltex termékeket!

A Moltex Pure and Nature márka egy rendkívül hosszú ideje fennálló „örökség”, amely olyan megbízható és kiemelkedő minőségű babaápolási termékeket kínál, melyek biztonságosak a baba bőrének és a Földünknek egyaránt.

Olvass tovább és ismerd meg jobban a Moltex márkát és termékeit!

   

Felhasználván a legmodernebb gyártási és ellátási technológiákat a Moltex Pure and Nature pelenkákat kizárólag Németországban gyártják, 100%-ban tiszta és zöld energiával, mely tényezők biztosítják a termékek egyedi magas teljesítményét és biztonságát. "Csak így segíthetünk a körülöttünk lévő kis pelenkás hősöknek, hogy egy a számukra is biztonságosabb jövőt építsünk."- jelenti ki a márka.

  

 

Termékeiket 100%-ban megújuló energiaforrások felhasználásával gyártják. Az alkalmazott zero waste gyártással a végtermék keletkező hulladékok nélkül jön létre. Kiemelten fontosnak tartják, hogy csak olyan forrásokból vonjanak be alapanyagokat, melyek 100%-ban társadalmilag és etikailag felelősek. Küldetésük, hogy egy olyan a Föld számára biztonságos terméket képviseljenek, amely képes a minőségi elvárásoknak is maximálisan eleget tenni, miközben maximálisan szem előtt tartják a fenntarthatóságot a fejlesztéseik során.

  

  

A Moltex Pure and Nature pelenkák teljes mértékben klór, latex, illatanyag és egyéb más hatóanyagoktól mentesek. Kiemelten fontos a babák bőrének védelme, így a pelenkák 100%-ban természetes növényi eredetű összetevőket tartalmaznak a bőrrel közvetlenül érintkező belső réteg esetében. A kukorica és cukornád összetevők felelős gazdálkodásokból származnak. A hátoldal esetében organikus pamutot alkalmaznak. A belső vatta az FSC által igazolt, felelős forrásból kerül beszerzésre. A zacskó OK-Biobased tanúsítványa jelzi, hogy a zacskó 40 – 60%-ban tartalmaz teljes mértékben újrahasznosítható alapanyagot.

  

    

A Moltex Pure and Nature pelenkák kukorica és cukornád összetevői felelős gazdálkodásokból származnak. A hátoldal esetében organikus pamutot alkalmaznak. A belső vatta az FSC által igazolt, felelős forrásból kerül beszerzésre. A zacskó OK-Biobased tanúsítványa jelzi, hogy a zacskó 40 – 60%-ban tartalmaz teljes mértékben újrahasznosítható alapanyagot. Ez a címke garantálja a fogyasztóknak a termék kiváló környezeti tulajdonságait és a magas minőségét. Az EU Ecolabel-t elnyerő termékeknek olyan környezetvédelmi elvárásoknak kell megfelelniük, melyek a termék életciklusának minden szakaszát felölelik. A termékek, melyek a független DERMATEST intézmény 5 csillagos bélyegével rendelkeznek, igazán nagy biztonságot nyújtanak. Ez a lehető legmagasabb bizonyosság, hogy a termékek nem okoznak irritációt, illetve allergiás tüneteket se rövid, se pedig hosszú távon. Az AllergyCertified egy nemzetközi címke, amely garantálja a fellépő allergia lehetőségének minimális szinten való tartását. A toxikológus alapos értékelést végez a termékben jelen lévő összes összetevőn. Minden olyan összetevő, amely allergénként vagy rákkeltő anyagként ismert, vagy endokrin – romboló hatása bizonyított - kizárásra kerül a felhasználás alól. Ezzel garantálva, hogy szemünk fényének a legjobb minőséget biztosítsuk! 

A Moltex Extra Dry pelenkák az egyedi szárazság innovációjának köszönhetően fokozottan rugalmas és nedvszívó képességű termékek. Egy vékonyabb belső réteggel érték el azt, hogy a kisbaba számára mozgás közben is kényelmes maradjon. Ez az új belső forma és dimenzió felhasználói visszajelzések által lett tökéletesítve. 

  

  

Moltex termékeinket most bevezető áron, 10% kedvezménnyel tudjátok kipróbálni! Az akció 2021.06.16-ig érvényes. 

>> KIPRÓBÁLOM! <<

 

  

  

A blog szöveges és vizuális tartalma a Pelenka.hu üzemeltetőjének tulajdona. A blogbejegyzés egyes részletei erre az oldalra mutató hivatkozással utánközölhetőek. A teljes blogbejegyzés utánközlése csak az üzemeltető írásos engedélyével lehetséges.

2021.05.11 15:52