MAM sikertörténet

Minden nagy sikertörténet egy merész elképzeléssel kezdődik. Így volt ez a MAM-nál is. Pontosabban: kezdetben volt a cumi és a vállalatalapító, Peter Röhrig terve, hogy a babaápolási termékek piacát forradalmasítsa.

   

A MAM 1976-ban indult – kiváló minőségű babaápolási cikkek víziójával, amelyek dizájnt, funkciót és orvosi kompetenciát ötvöznek egységgé. Ma évente több, mint 70 millió MAM termék teszi az osztrák vállalkozást vezető dizájn márkává a babaápolási cikkek piacán. A MAM ebben a szegmensben az egyetlen márka, amelyet Magyarországon is gyártanak. A vaskeresztesi telephelyen 1991 óta állítanak elő a kisbabák szükségleteit maximálisan kielégítő etetési és ápolási termékeket. 2019. májusban elkészült az 1.000.000.000-ik MAM babatermék a vaskeresztesi gyárban. A MAM prémium termékeivel mind az öt földrészen, több mint 60 országban van jelen. Piacvezető a cumik területén az USA-ban és több európai országban. A szülők magas követelményeket támasztanak. A MAM úgyszintén. Ez az, amiért több mint 40 éve egészségügyi szakértőkkel együttműködve fejlesztik a termékeket, melyek egyedülálló funkcióval és dizájnnal rendelkeznek, támogatják a babák fejlődését és a mindennapi babaéletet könnyebbé teszik.

  

 

A MAM titka a dizájn. Egyedülálló, mert a stílussal szemben támasztott legmagasabb igényeket ugyanúgy kielégíti, mint a termékkel szemben támasztott minőségi követelményeket, így a babáknak a tökéletes kezdést biztosítják az életben. Az is egyedülálló, ahogy a MAM az egyes termékeket kifejleszti: formatervezők, orvosszakértők, tudósok, műszaki szakemberek és szülők nemzetközi, tudományágakat átfogó együttműködésével.

  

  

Orvosszakértők, gyermekorvosok, nővérek és logopédusok közreműködésével jött létre az újszülöttek igényeinek megfelelő, egyedi, egy darabból álló formatervezésű MAM Comfort cumi, amely 100% puha szilikonból készült, különösen higiénikus és nagyon könnyű tisztítani. A kifejezetten puha szilikon anyag gyengéd a baba bőréhez. A cumi extra kicsi és könnyű kialakítása biztosítja, hogy még a pici babák is könnyen a szájukban tudják tartani. A kivételesen puha szilikon anyag gyengéd a baba bőréhez, és megakadályozza a száj körüli kipirosodások kialakulását, ami különösen kényelmessé és megnyugtatóvá teszi. A szilikon fogantyú lehetővé teszi a cumi egyszerű rögzítését a cumitartó csipeszhez. A cumik között egyedülálló az új generációs MAM Supreme cumi. Tekintettel a cumi használatának a fogak fejlődésére gyakorolt hatására, a MAM különösen a fogszabályozók és a gyermekfogorvosok tanácsára támaszkodott. Az orvosszakértőkkel szoros, intenzív együttműködés során fejlesztettek ki, és amelyről hosszútávú tudományos kutatások alapján megerősítést nyert, hogy ergonomikus kialakításának és a szívóka anyagának köszönhetően egyedülálló módon segíti a fogak és az állkapocs egészséges fejlődését

  

    

A fogorvosokkal kifejlesztett MAM termékek lépésről lépésre szoktatják hozzá a babákat a rendszeres szájápoláshoz. A trendi színek és formák felkeltik a babák érdeklődését és vidám élménnyé teszik a fogmosást. A MAM Massaging Brush masszázs fogkefe különböző masszírozó felületei kellemes érzést nyújtanak a babának a fogzás idején és még az első fogak tisztításához is ideális. A MAM Training Brush tanuló fogkefe segít megtanulni a fogmosás alapjait, a helyes mozdulatokat. Legömbölyített sörtével ideális a baba fogának ápolására, és a hosszú nyél segít a közös fogmosás gyakorlásában. A MAM First Brush a baba első igazi fogkeféje, amely segít rögzíteni az életre szóló fogápolási szokásokat, biztonságos megoldás a babák önálló fogmosási készségeinek fejlődéséhez. 

A MAM termékeinket mi, a webshop dolgozói is tapasztalatból és szívből ajánljuk!

>>> FELFEDEZEM A MAM KÍNÁLATÁT!

 

  

  

A blog szöveges és vizuális tartalma a Pelenka.hu üzemeltetőjének tulajdona. A blogbejegyzés egyes részletei erre az oldalra mutató hivatkozással utánközölhetőek. A teljes blogbejegyzés utánközlése csak az üzemeltető írásos engedélyével lehetséges.

2021.07.23 14:09