Pampers "kakitasi" a kakibakik ellen

Mindannyian éreztük már, hogy kicsúszik az irányítás a kezeink közül… és akkor jön a kakibaki. Ruhaváltás, ágyneműcsere, kellemetlen pillanatok a védőnőnél. A Pampers Pants bugyipelenkák a forradalmi Stop & Protect Pocket kialakításuknak köszönhetően megkönnyítik a nagy dolgokat is, így nincs többé kakibaki! Mi is pontosan az a kakitasi? Olvass tovább!

   

Amikor kisbabánk az aktív, izgő-mozgó korszakába lép és a pelenkázás kész küzdelem, akkor jön el a Pampers Pants bugyipelenkák ideje. A feltéphető oldalú bugyipelenkát feladni és levenni is gyerekjáték. Ahhoz, hogy kisbabád is önfeledt, “bakimentes” játékként élje meg a mindennapokat, elengedhetetlen komfortérzetének biztosítása, hogy korlátok nélkül indulhasson neki a világ felfedezésének. Ezt pedig a Pampers Pants szabadsága és kényelme teszi lehetővé, amit a Pampers egy forradalmi megoldással fejlesztett még tökéletesebbé. A pelenka hátoldali, felső részénél egy tasakszerű megoldással elkerülhetőek a kakibakik, hiszen a pelenka tartalma még nehezebben tud kijutni pelusból. Alvás közben és az aktív nappali mozgás során sem okoz problémát a hátoldali szivárgás. 

  

 

Ahogy mi felnőttek is szeretjük, úgy a kisbabák is jobban érzik magukat, ha pontosan illeszkedik rájuk a “ruha”. A Pampers Pants Stop & Protect bugyipelenka 360°-os Fit kialakításának köszönhetően kényelmes illeszkedést biztosít. Legyen szó akár az esti etetés követő pocak növekedésről, ami az alvás közben lassan visszahúzódik, a körkörös illeszkedésű derék-és combrész rugalmasan igazodik kisbabád alakjához, megelőzve a szivárgást, a nyugodt éjszakai alvás érdekében. A három forradalmi nedvességszívó csatorna segít egyenletesen eloszlatni, és magába zárni a nedvességet akár 12 órán keresztül, ezáltal a pelus kevésbé duzzad meg, kisbabád bőre pedig száraz marad. Természetesen napközben sem maradhat el az aktív mozgás öröme, amihez javában hozzájárul a combok körüli dupla védőgát, hogy a lehető legkevesebb legyen a kakibaki.

  

  

Kisbabád közérzete elsődleges fontosságú, ahogy a szabad mozgás biztosítása is, hogy megfelelően fejlődhessen és biztonságban érezhesse magát. A Pampers Pants Stop & Protect bugyipelenkái azon kívül, hogy komfortosan ölelik körbe kisbabád pocakját és popsiját, a Skin Health Alliance bőrgyógyászai által jóváhagyott, és az EU által listázott allergén illatanyagok egyikét sem tartalmazzák. A légáteresztő, puha, pamutszerű anyag és mikropórusok segítenek a fülledt levegő kiáramlásában, így tartva frissen és szárazon kisbabád bőrét. A kisbugyikhoz hasonlóan a Pampers Pants pelenkák elején található kedves kis figurák játékkossá varázsolják a peluscserét az anyukáknak, apukáknak és a kisbabáknak egyaránt. A rugalmas derékrész segít, hogy villámgyors és egyszerű mozdulattal felhúzható legyen a pelus. Levételkor pedig a kétoldali perforáció mentén feltépve egyszerűen levehető, majd összetekerés után a ragasztószalaggal rögzítve könnyedén kidobható.

  

    

Amint csöppséged megteszi az első önálló mozdulatait és a pelenkacserék egyre inkább hasonlítanak egy mini-szumó birkózáshoz - onnantól sejtheted, hogy ideje bugyipelenkára váltani. 4-6 hónapos kortól, tehát a 3-as mérettől érhetőek el a Pampers Pants bugyipelusai, így mire babócád felfedezi az átfordulás és kúszás művészetét, addigra már el is kezdhetitek használni őket. Kínálatunkban egyébként a 3-as mérettől egészen a 8-as méretig megtaláljátok a nektek megfelelő bugyipelenkát, annak függvényében, hogy éppen milyen súlyba lép kisbabád. A Midi: 3-as méretű 6-11 kg-ig, a Maxi: 4-es méretű 9-15 kg-ig, a Junior: 5-ös méretű 12-17 kg-ig, az XL: 6-os és 7-es méretű 15 kg és 17 kg felett, és végül a legnagyobb Pampers Pants, a 8-as méretű, ami 19 kg felett nyújt védelmet kisbabád számára. 

Fontos azonban azt is figyelembe venni, hogy minden babóca más-más mozgásteret alakít ki magának nappal és éjszaka, ezekből a jelzésekből tudjuk nagyjából behatárolni, hogy milyen típusú pelenkát válasszunk a Pampers márkán belül. Érdemes lehet először kisebb csomagot rendelnünk az új pelusból, illetve ne féljünk kísérletezni a márkán belül sem. Sajnos - vagy nem sajnos -, de mind tudjuk, hogy nincs kőbe vésett törvényszerűség, hogy az adott pelus kisbabád számára azonnal be fog válni. Természetesen ez nem azt jelenti, hogy lehetetlen megtalálni a tökéletes pelenkát, csak azt, hogy ehhez tőlünk, szülőktől időre, türelemre és végtelen szeretetre van szükség.

A Pelenka.hu elhivatott csapata szeretettel segít bármilyen felmerülő pelenkaválasztási kérdésedben. :)

  

>>> PRÓBÁLD KI A PAMPERS STOP&PROTECT BUGYIPELENKÁT!

 

  

  

A blog szöveges és vizuális tartalma a Pelenka.hu üzemeltetőjének tulajdona. A blogbejegyzés egyes részletei erre az oldalra mutató hivatkozással utánközölhetőek. A teljes blogbejegyzés utánközlése csak az üzemeltető írásos engedélyével lehetséges.

2022.06.24 12:34
Szuper ár
RRP: 11 990 Ft
9 990 Ft
Szuper ár
RRP: 6 690 Ft
5 690 Ft
Szuper ár
RRP: 36 380 Ft
29 980 Ft
Szuper ár
RRP: 18 190 Ft
14 990 Ft
Szuper ár
RRP: 36 380 Ft
29 980 Ft
Szuper ár
RRP: 18 190 Ft
14 990 Ft
Szuper ár
RRP: 36 380 Ft
29 980 Ft
Szuper ár
RRP: 18 190 Ft
14 990 Ft
Szuper ár
RRP: 36 380 Ft
29 980 Ft
Szuper ár
RRP: 18 190 Ft
14 990 Ft