Pine Smart: a világ első okos pelenkája

A Pine Smart pelus segít megelőzni a kisbabánknál kialakuló húgyúti fertőzést. A Pine Smart okospelenka egyedülállóan képes azonosítani egy jelentős veszélyforrást, a húgyúti fertőzést. Alkalmazhatjuk már a tünetek jelentkezése előtt, ezzel megelőzve a nagyobb bajt. Ismerd meg működését blogbejegyzésünk segítségével!

   

Gyermekkorban a húgyúti fertőzések a légúti fertőzések után a második leggyakoribb bakteriális fertőzéstípusnak számítanak. Sajnos kisbabánk már az anyaméhben is kaphat húgyúti fertőzést és a legújabb kutatási eredmények szerint a babák egy része már magzatkorban megfertőződik, abban az esetben amikor az anya húgyúti gyulladáson megy keresztül. Mi okozza a húgyúti fertőzést? Ha a székletben lévő baktériumok átterjednek a baba popsijáról a húgycsőbe, akkor húgyúti fertőzés alakul ki. Ennek a fertőzésnek a megelőzésében tud segíteni a Pine Smart pelus.

  

A Pine Smart okospelenka egyedülállóan képes azonosítani egy jelentős veszélyforrást, a húgyúti fertőzést! Alkalmazhatjuk már a tünetek jelentkezése előtt, ezzel megelőzve a nagyobb bajt. A Pine Smart tervezői évek óta pelenka gyártással foglalkoznak, így született az ötlet, hogy megalkossanak egy olyan pelenkát, amely mindössze a vizelet alapján ki tudja mutatni a húgyúti fertőzést. Azoknak a babáknak a vizeletében ahol fertőzés áll fenn, nitrit található. A pelus a nitrit meghatározásán keresztül azonosítja a fertőzést, amely egy elfogadott módszer a baktériumok által okozott húgyúti fertőzések diagnosztizálásában, és gyors eredményeket ad. Amennyiben a fertőzés jelen van a vizeletben, a pelenkán lévő tesztcsík rózsaszínre változtatja a színét, így figyelmeztetve a családot és orvost.

  

  

A Pine Smart a világ első és az egyetlen pelenkája, amely képes a vizeletből kimutatni a húgyúti fertőzést. A Pine Smart előnyei a következők: a húgyúti fertőzést a korai stádiumban is kimutatja, így kisbabánkkal korábban tudunk orvoshoz fordulni. Ez megoldást jelent a gyermekek vizelési nehézségeire. A korai kezelés megkezdésével a betegség rövidebb idő alatt és enyhébb gyógyszerekkel leküzdhető, így védve gyermekünk veséinek egészségét. Segít a húgyúti fertőzések felderítésében, amelyek semmilyen tünetet nem mutatnak. Hogyha kisbabánknál gyakoribb a fertőzés, a pelus segítségével megelőzhetjük a súlyosabb lefolyású betegséget.   

    

A Pelenka.hu webáruházban most már a Pine Smart pelusokkal karöltve is segítségedre lehetünk és egészségben, biztonságban tudhatjuk a kisbabákat. Pine termékeinket mi, a webshop dolgozói is tapasztalatból és szívből ajánljuk!

>>> MEGNÉZEM!

 

  

  

A blog szöveges és vizuális tartalma a Pelenka.hu üzemeltetőjének tulajdona. A blogbejegyzés egyes részletei erre az oldalra mutató hivatkozással utánközölhetőek. A teljes blogbejegyzés utánközlése csak az üzemeltető írásos engedélyével lehetséges.

2021.11.12 12:32
-5%
4 790 Ft
4 550 Ft
-5%
4 790 Ft
4 550 Ft
-5%
4 790 Ft
4 550 Ft
-5%
4 790 Ft
4 550 Ft
-5%
4 790 Ft
4 550 Ft