Top témák
Pelenka.hu
Pelenka.hu
2022.10.10 15:52

Weleda: természetes védelem a mamának és a babának

Weleda: természetes védelem a mamának és a babának

Szeretnéd egészségesen és fenntartható módon jól érezni magad a bőrödben kismamaként is? Szeretnéd gyermeked természetes összetevőkkel ápolni, kényeztetni? A Weleda segíthet mindezt megvalósítani. 1921 óta fejlesztik termékeiket az egészség, a szépség és egy jobb világ érdekében.

A kismamás időszakban és babánk első éveiben a bőrnek kiemelet védelemre és ápolásra van szüksége, és ezt a leghatékonyabban természetes összetevőkkel tudjuk elérni. A Weleda natúrkozmetikumokhoz használt nyersanyagok természetes eredetűek. Termékeik nem tartalmaznak mikroműanyagokat, genetikailag módosított összetevőket és ásványiolaj- alapú összetevőket. Garantálják, hogy kozmetikai termékeik 100 százaléka a Natrue pecsétnek megfelelően minősített natúrkozmetikum. Növényi és állati eredetű nyersanyagaik több mint 80 százaléka minősített biogazdálkodásból származik.

  

 

A Weleda természetes védelmet nyújt a kismamáknak. Mind a testi, mind a lelki támogatásról gondoskodnak a termékek, a természetesség jegyében. Gát-, mellmasszírozó és stria elleni olajuk bőrbarát illóolajokkal kényezteti a várandósság alatt igénybevett területeket. A stria elleni natúr testvaj tigrisfűvel, bio shea- és kakaóvajjal készül. Még egy anyatejszaporító tea is megtalálható a termékkínálatukban, ami támogatja a szoptatós kismamát az anyatejes táplálás időszakában. Gyógynövényekkel dúsított tejserkentő teájukban édeskömény és citromverbéna is található.

  

  

A Weleda Baby termékek kisbabánk természetes ápolásához készülnek és babócánk születésétől kezdve tudjuk őket alkalmazni. Körömvirágos pelenkakiütés elleni popsikréme bőrbarát formulával óvja az irritációtól kicsikénk érzékeny bőrét. A Baby arckrémek gondosan válogatott, tiszta, természetes összetevőkkel arra szolgálnak, hogy kisbabánk arcbőre ne száradjon ki. A Weleda Baby babaápoló tej és olaj bio körömvirággal és szezámolajjal intenzíven védi és ápolja a bababőrt, a kicsi teljes testén alkalmazható. A kínálatban találunk még a természet ihlette sampont, fürdetőt és balzsamot is, amikkel kicsikénket teljeskörűen óvhatjuk, tiszíthatjuk, ápolhatjuk.

  

    

Sajnos a legkisebbeket sem kerüli el az ekcéma, ami ilyen kicsi korban rengeteg fájdalmat és kellemetlenséget tud okozni, hiszen a baba nem érti, mi a probléma. A Weleda Baby Derma termékek a nagyon érzékeny és neurodermitiszes bőr esetén is használhatóak. Nyugtatják, védik a bőrt és enyhítik a viszketést atópiás dermatitiszes, ekcémás bőr esetén a bennük található bio fehér mályva és az árvácska kivonattal.

 

>>> Fedezd fel Weleda termékeinket és rendeld őket házhoz kényelmesen és gyorsan! 

  

  

A blog szöveges és vizuális tartalma a Pelenka.hu üzemeltetőjének tulajdona. A blogbejegyzés egyes részletei erre az oldalra mutató hivatkozással utánközölhetőek. A teljes blogbejegyzés utánközlése csak az üzemeltető írásos engedélyével lehetséges.

Pelenka.hu

Pelenka.hu - Gondoskodás szeretettel

A mi történetünk is azzal kezdődött, hogy szülővé váltunk. Tudjuk, hogy a babánk mellett mi mindenben kell helytállnunk: háztartás, főzés, mosás, takarítás és akkor a nevelésről, a család kiszolgálásáról és a feleség szerepkörről még nem is beszéltünk. A Pelenka.hu webáruházat azért hoztuk létre, mert olyan szolgáltatást szeretnénk nyújtani, amilyet minden kismama (és természetesen apuka) megérdemel. Azt a gondoskodást, támogatást, hozzáértést és biztonságot szeretnénk adni neked, amire mi is vágyunk kisbabáink mellett. A Pelenka.hu célja, hogy a lehető legtöbb támogatást és együttérzést biztosítsa a szülővé válás érzelemdús hullámvasútján. A Pelenka.hu egy olyan webshop, ahol törődnek veled. Mi (azaz a Pelenka.hu csapata) érző és segítőkész emberek vagyunk. Többségében átéltük már az anyaság/apaság különleges érzését. Tisztában vagyunk a nehézségekkel, és célul tűztük ki, hogy a nehezebb napokat könnyebbé tegyük számodra, hiszen mindannyian gondoskodó, szerető és odaadó szülők szeretnénk lenni.

Az Ország Boltja 2022 Népszerűségi díjAz Ország Boltja 2022 Népszerűségi díjAz Ország Boltja 2021 Népszerűségi díjAz Ország Boltja 2020 Népszerűségi díjAz Ország Boltja 2019 Népszerűségi díjAz Ország Boltja 2022 Népszerűségi díjAz Év Internetes Kereskedője 2020 - Legjobb Ügyfélélmény díjAz Év Internetes Kereskedője 2020 díj

Feliratkozom