Jelenleg nincs raktáron
470 Ft visszajár

Angelcare AC-117 légzésfigyelő és bébiőr

 46 990 Ft

INGYENES SZÁLLÍTÁS - Tegyél a rendelésed mellé bármit ezek közül és a teljes rendelésed ingyen szállítjuk!

Tovább az ingyenes szállításos termékekhez »

Jelenleg nincs raktáron
Iratkozz fel a készletértesítőnkre és azonnal szólunk, amint ismét kapható a termék.
Vedd regisztrációval és 470 Ft-ot jóváírunk a pontgyűjtő számládon.

A légzésfigyelő és bébiőr a baba első időszakában nagyon nagy segítség, hiszen a gyermek szobájában használva figyeli őt alvás közben. A termék használata mellett az édesanya is nyugodtan pihenhet. Az Angelcare légzésfigyelőket több, mint 25 hazai kórház ajánlja!

Márka
AngelCare
Valós vásárlói vélemények
Részletek

A legújabb Angelcare AC 117 légzésfigyelő és kétirányú babaörző a kisbabád szolgálatában áll! A légzésfigyelő vezeték nélküli, egy érzékelőpaddal rendelkező készülék, ami a baba kiságyába helyezve figyeli a folyamatos légzőmozgást. A babaörző kétirányú kommunikációra képes, tehát nem csak a baba hangját halljuk, hanem mi is beszélhetünk a gyermekhez.

   

Webáruházunkban a legkedveltebb légzésfigyelő márka, a várandós kismamák előszeretettel választják az Angelcare-t. A bébiőrhöz beállítható a folyamatos hangátvitel és a hangra bekapcsoló funkció is, attól függően, hogy számunkra melyik a hatékonyabb. A DECT-technológia gondoskodik arról, hogy kristálytiszta áthallásmentes hangátvitel történhessen. Árammal működik, áramkimaradás esetén pedig elemes módra vált.

   

A bébiőr méri a hőmérsékletet, a baba szobájában szélsőséges hőmérséklet észlelése esetén a szülő egységen jelez, ezzel elkerülhető a túl hideg és meleg hőmérséklet, ha esetleg nyitva felejtettük volna az ablakot szellőztetés után. Mert az bizony előfordul... :) 250 m-es a hatótávolsága, a szülői egység tölthető és hordozható, a baba egység pedig harmonikus éjszakai fényt is áraszt.

   

A légzésfigyelő megnövelt érzékenysége által a kiságy rácsaira helyezett matrac teljes felületét lefedi, hogyha a baba átkúszna éjszaka egyik oldalról a másikba. Ez segít, hogy sokáig használd, hiszen akkor is alkalmas lesz, hogyha a baba a kiságy teljes felületét átéri. A légzés 15 másodperces kimaradása után egy előriasztást ad, majd 20 másodperccel később akusztikus és vizuális riasztással figyelmeztet.

  

A legtöbb esetben az előriasztásra a gyermek megijed, felébred és újra vesz levegőt, 20 mp légzéskihagyás után viszont a készülék hangosabb riasztással és fényekkel jelez a szülőnek. Figyelem! A termék csökkenti a bölcsőhalál gyakoriságát, de nem ment életet, hiszen a riasztás után a szülőnek kell a megfelelő lépéseket megtenni a gyermek lélegeztetésére. 

   

Az Angelcare légzésfigyelőket több, mint 25 hazai kórház ajánlja! A légzésfigyelő elemmel működik, és jelez, hogyha alacsony a töltöttségi szint, ezzel megkönnyítve a dolgunkat. A termék az Angelcare és más típusú babaörzőkkel is kombinálható, egyszerre használható. NEM orvostechnikai eszköz.

  

A terméket magyar jótállási feltételekkel, a magyarországi márkaképviselet támogatásával értékesítjük.

Vélemények
Legyél Te az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek
Feliratkozom