Chicco "Multi Lock" Szuperzár
Chicco "Multi Lock" Szuperzár
 1 990 Ft
Raktáron
20 Ft visszajár

Chicco "Multi Lock" Szuperzár

Chicco "Multi Lock" Szuperzár
Chicco "Multi Lock" Szuperzár
 1 990 Ft

INGYENES SZÁLLÍTÁS - Tegyél a rendelésed mellé bármit ezek közül és a teljes rendelésed ingyen szállítjuk!

Tovább az ingyenes szállításos termékekhez »

3 db raktárról, azonnal!
Vedd regisztrációval és 20 Ft-ot jóváírunk a pontgyűjtő számládon.

A Chicco "Multi Lock" Szuperzár hasznos bababiztonsági termék, ami szekrényajtóra, fiókokra, de akár a wc deszkájára is tehető, hogy a baba ne férjen hozzá. Dupla ragasztócsíkkal helyezhető fel és könnyedén le is szedhető.

Márka
Chicco
Valós vásárlói vélemények
Részletek

Amikor babánk felfedezőútra indul a lakásban, rengeteg dologra oda kell figyelnünk, amivel megóvhatjuk őt a négy fal között történő balesetektől. A Chicco szuperzár segít lezárni a szekrényajtót, fiókokat, ajtókat, és a wc tetejét is, hogy a gyerkőc ne férjen hozzá. Ez számunkra is nagy segítség, hiszen nem kell minden pillanatban mellette lennünk és őt is megakadályozhatjuk abban, hogy odacsípje az ujját a fiókkal, vagy hozzáférjen a tisztítószerekhez.

  

A szuperzárat egy dupla ragasztócsíkkal helyezhetjük el a kívánt felületen két oldalt, amivel lezárásra kerül a fiók, vagy a szekrény ajtaja. Többször le is szedhetjük, amikor használni szeretnénk az ajtót, és vissza is tapaszthatjuk a bútor sérülése nélkül. Fára, műanyagra egyaránt tapad, tehát minden felületen hasznosítható. A gyermek 9-12 hónapos korától érdemes beszerezni a szuperzár bababiztonsági termékeket.

Vélemények
Átlagos értékelés:
5 (1 vélemény)
(1)
(0)
(0)
(0)
(0)
Még nem írt véleményt a termékről?
Véleményt írok!
Zsebők Edina
2018.10.26
Többféle babazárat kipróbáltunk már, de ez bizonyult a legstabilabbnak az összes közül. Ahhoz, hogy ki lehessen nyitni a zárat, két ponton szükséges nyomva tartani, így a fiaim egyáltalán nem tudják kinyitni. Nagyon szuper kis találmány!
Előnyök: fix, teljesen zárva tartja a szekrényt, két pontos zárrendszer
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek
Feliratkozom