Chicco Physio soft szilikon altatócumi 0-6 hó (kék)
Chicco Physio soft szilikon altatócumi 0-6 hó (kék)
 1 490 Ft
Raktáron
15 pont visszajár

Chicco Physio soft szilikon altatócumi 0-6 hó (kék)

1 490 Ft
Több mint 5 db raktárról, azonnal!
Vedd regisztrációval és 15 pont-ot jóváírunk a pontgyűjtő számládon.

A Chicco Physio Soft szilikon altatócumi 0-6 hónapos babának ajánlott, kék színben. Tiszta szilikon cumi, szilikon cumipajzs és szilikon szopóka részből áll, extra puhaságának köszönhetően a baba ráfekhet, nem nyomja meg az arcát alvás közben. 1 db-os kiszerelés. Kisbabánk számára tökéletes éjszakai cumi, nyugtatócumi, játszócumi.

Márka
Chicco
Vásárlói vélemények
Részletek

Kisbabánk nyugalma mindennél fontosabb és ehhez az szükséges, hogy az éjszakai órákban mindig legyen valami, ami megnyugtatja őt, ami biztonságérzetet nyújt számára. Hogyha ez egy éjszakai fény, akkor használjuk azt, hogyha a cumi, akkor pedig nincs mese, a cumit kell bevetnünk. :)

  

A Chicco Physio Soft szilikon altatócumi 0-6 hónapos babának ajánlott és azért lesz speciálisan jobb az éjszakai használat során az átlag cumikhoz képest, mert extra puhaságának köszönhetően a baba ráfekhet, nem nyomja meg az arcát, hogyha hason fekszik. A termék 1 db cumit tartalmaz.

  

Tiszta szilikon cumi, szilikon cumipajzs és szilikon szopóka részből áll. A legkisebb bébinek is kényelmes, mert a szájpadlásra ívelt formát a nyelvre homorított kialakítással ötvözték. Ultra vékony forma, ami a csecsemőnk száját óvja. Masszírozó gyűrűje a szája izomzatának egészséges fejlődését is segíti.

Vélemények
Legyél Te az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek
Feliratkozom