Fisher-Price: Tanuló laptop

-5%
Fisher-Price: Tanuló laptop
Fisher-Price: Tanuló laptop
Fisher-Price: Tanuló laptop
8 199 Ft
Akció:
7 790 Ft
A vásárlás után járó pontok: 78 pont
Akció ideje: 2018.12.10 - Vége: 2018.12.16
Akcióból hátralévő idő:
Leírás:
Hogyha gyermekünk nyomogatja, forgatja és csúsztatja a különböző gombokat, izgalmas dalokat, hangokat és kifejezéseket hall, amelyek bevezetik a számok, színek és formák világába!
Korosztály:
0 éves kortól
Kiknek ajánljuk:
fiú/lány
Márka:
Fisher-Price
78 pont

db Pelenka.hu Klub pont jár a vásárlásért - válassz ajándékot!

8 db
azonnal raktárról

Ha megrendeled idő-n belül, a következő munkanapon házhoz szállítjuk a terméket.

Vélemények
Nincs vélemény a termékről
Részletek

A Fisher-Price játék laptop remekül lefoglalja gyermekünket a rengeteg interaktív játékával! Hogyha kicsikénk nyomogatja, forgatja és csúsztatja a különböző tevékenységekre lehetőséget nyújtó gombokat, izgalmas dalokat, hangokat és kifejezéseket hall, amelyek bevezetik a számok, színek, formák és egyebek világába!

 

A különböző funkciók: Tudás: játékos dalok és kifejezések mutatják be a számokat, az ABC-t, formákat, színeket és egyebeket. Finommotoros mozgás: hogyha gyermekünk apró ujjacskái nyomogatják, forgatják és csúsztatják az interaktív gombokat, az olyan finommotoros képességek fejlődnek, mint a kézügyesség és szem-kéz koordináció.

 

Kreativitás és képzelőerő: a valósághű kivitelezés elősegíti a korai szerepjátékot és képzelet gazdag mókázást, miközben a kicsi úgy tesz, mintha otthonról dolgozna! Csomagolási méretek: 30 x 23 x 6 cm.

Adatok
Adatok
Rendelésre
Rendeld meg, pár nap alatt beszerezzük!
azonnal raktárról
8 db
Cikkszám
wg93553