Ismerd meg a Magics márkát!

Megérkezett a prémium minőségű Magics pelenka! A Magics pelenkák magas minőséggel, modern technológiával tervezett termékek. A márka széles választéka személyre szabott lehetőségeket kínál, a sokféle méret és változat közül mindenki megtalálja a gyermekének legoptimálisabb megoldást. Magas minőség elérhető áron.

Ismerd meg és próbáld ki őket bevezető áron!

   

A Magics a babának és a mamának is készít termékeket, amivel a babás hétköznapok még boldogabbak és kényelmesebbek lesznek.

  

   

 

A Magics Flexidry magas minőségű pelenka rugalmas oldalsó panelekkel tökéletes illeszkedést biztosít. Légáteresztő külső rétege segíti a baba érzékeny bőrének szellőzését, az elasztikus combgumírozás megakadályozza a szivárgást. Kimagaslóan puha, testápolótól, parfümtől és latextől mentes belső rétegével rendkívül kényelmes a babánknak.  

  

A Magics Pants bugyipelenka teljes körű nappali és éjszakai védelmet biztosít. Használatát javasoljuk amint a babák aktívvá válnak, és nehezebbé válik a fekvő helyzetben való átpelenkázásuk. A Magics SwimPants úszópelenka hatékony megoldást nyújt wellness és vízparti pihenés, valamint otthoni medencézés közben. Az éjszakai Magics Pyjama Pants a pizsama alatt észrevehetetlen, biztonságérzetet és segítséget nyújt a nagyobb gyermekeknek az éjszakai balesetek elkerülése érdekében. A Magics kínálatában megtalálható továbbá a Magics Baby Wipes nedves törlőkendő és a 10 darabos, vidám mintákkal díszített Magics Change Mats eldobható prémium pelenkázó alátét is.

  

  

A Magics hisz a modern megoldásokban: Magics innovációk

A Magical Tubes® szabadalmaztatott technológia garantálja a folyadék egyenletes eloszlását, ezzel elkerüli az átázást. A Magical Tubes® rendszernek köszönhetően a pelenka tökéletesen alkalmazkodik a baba alakjához. A Flash Dry segít azonnal felszívni és elzárni a nedvességet, így kényelmesen és szárazon tartja a baba bőrét. A különlegesen rugalmas kialakítás és a hatékony védőgátak együtt kiváló illeszkedést és biztonságos védelmet nyújtanak a szivárgás ellen. "Up to 12 hours" - a Magics pelenkák (3-as mérettől) akár több mint 12 órán keresztül is szárazon tartják a baba érzékeny bőrét.

  

    

A Magics garantálja a baba komfortos mindennapjait. A Magics pelenkák kialakításuknak köszönhetően tökéletes illeszkedést és kényelmes viseletet biztosítanak. A pelenkák bőrrel érintkező belső rétege puha, mint a textil, lélegző külső borító anyaga pedig segíti a baba érzékeny bőrének szellőzését, így viselésük komfortos a kicsik számára. Dermatest Certificate – a Magics termékek bőrgyógyászatilag teszteltek, testápoló, parfüm és latex mentesek.

  

    

Nem csak a babák kényelmére, a környezetvédelemre is figyelnek. A belga székhelyű Drylock Technologies, CO2 – kibocsátás semleges tanúsítvánnyal rendelkező cégként működik. Elkötelezett a környezetvédelem mellett, a gyártás CO2-kibocsátás semleges és kizárólag 100%-ban megújuló energiát használnak. Folyamatosan tesztelnek, innovatív és új, fenntarthatóbb munkamódszerekkel dolgoznak.

>> KIPRÓBÁLOM! <<

 

  

  

A blog szöveges és vizuális tartalma a Pelenka.hu üzemeltetőjének tulajdona. A blogbejegyzés egyes részletei erre az oldalra mutató hivatkozással utánközölhetőek. A teljes blogbejegyzés utánközlése csak az üzemeltető írásos engedélyével lehetséges.

2022.05.13 12:31