Megérkezett a Lovi: etetés szeretettel

A LOVI márka termékei szakértők által lettek kifejlesztve legfőképpen olyan anyukák számára, akik szoptatni szeretnék a kisgyermeküket, viszont olyan problémákba ütköztek, amely során átmenetileg alternatív etetési módszert kell találniuk. A LOVI termékek védik a kisgyermekek szopóreflexét, tehát a cumisüveges etetés biztonságosan kombinálható a szoptatással.

A LOVI termékeket a LOVI saját gyárában, a legfejlettebb technológiák és szakemberekkel történő együttműködés mellett hozzák létre. A termékek tesztelése folyamatosan a kórházakban és rendelőkben.

   

 

A szoptatás védelme

A szoptatás az újszülöttek és csecsemők táplálásának legértékesebb és legegészségesebb módja. Sajnos sok anyukának kihívásokkal kell megküzdenie a kezdetekben, mikor a LOVI termékek segíthetnek e problémák megoldásában.

 

  

  

Cumisüveges etetés

Ha szoptatási nehézségekkel küszködsz vagy a gyermekorvos hozzátáplálást javasolt, válassz olyan terméket, amely nem zavarja meg a gyermek szopóreflexét és nem veszi el a kedvét a szoptatástól. A LOVI cumisüvegek biztonságosak a szoptatásra és lehetővé teszik a szájüreg és beszéd megfelelő fejlődését és az izmok helyes dolgoztatását.

   

  

  

Az ivás és evés tanulása

A kisgyermeked gyorsan cseperedik és máris az étrend bővítésének időszakában tartotok? Tanítsd meg őt hogyan kell önállóan inni. A Lovi tanulópohárkák és cseppmentes pohárkák remek választást biztosítanak a baba 6 hónapos korától. Idősebb gyermekeknek pedig a 360° itatópohárka tanítja majd meg, hogyan is kell felnőttek módján inni anélkül, hogy a folyadékot kidöntenék a pohárból. Ha a mókás korszakon túl vagytok, fedezzétek fel együtt a nagyvilágot a szívószálas pohárkákkal!

  

 

 

Nyugtatás

A szopó mozdulatok rendkívül fontosak a gyermek fejlődésében. Kielégítik a vágyait, szabályozzák az étel mennyiségét etetés közben, segítik megnyugtatni és növelik a biztonságérzetet. A szopás iránti vágyát legfőképp a cumival elégíti ki. Gondosan válaszd ki a megfelelő cumit. Formája és szerkezete tegye lehetővé a légzést és a nyál lenyelését, anélkül, hogy felborítaná a természetes szopóreflex folyamatát.

 

  

  

Fedezd fel a Pelenka.hu LOVI kínálatát! 

Kattints ide >>> Pelenka.hu/LOVI

Kéninger Vivien

Pelenka.hu

Gondoskodás szeretettel

 

 

A blog szöveges és vizuális tartalma a Pelenka.hu üzemeltetőjének tulajdona. A blogbejegyzés egyes részletei erre az oldalra mutató hivatkozással utánközölhetőek. A teljes blogbejegyzés utánközlése csak az üzemeltető írásos engedélyével lehetséges.

2022.05.26 12:10