Rendelhető
167 Ft visszajár

Pingo ökológiai eldobható pelenka, Maxi 4, 7-18 kg, HAVI PELENKACSOMAG 160 db

Pingo ökológiai eldobható pelenka, Maxi 4, 7-18 kg, HAVI PELENKACSOMAG 160 db
Pingo ökológiai eldobható pelenka, Maxi 4, 7-18 kg, HAVI PELENKACSOMAG 160 db
 16 680 Ft
Egységár: 104,3 Ft/db

INGYENES SZÁLLÍTÁS - Tegyél a rendelésed mellé bármit ezek közül és a teljes rendelésed ingyen szállítjuk!

Tovább az ingyenes szállításos termékekhez »

Rendelhető
Vedd regisztrációval és 167 Ft-ot jóváírunk a pontgyűjtő számládon.
Márka
Pingo
Pelenka méret
4-es méret
Súlycsoport
7 – 18 kg
Kiszerelés
160 db
Gyártás helye
Svájc
Típus
Nadrágpelenka
Leírás
Pingo ökológiai eldobható HAVI PELENKACSOMAG. A Pingo eldobható bio pelenka természetes összetevőkből készült. Mentes a vegyi anyagoktól, puha kialakítását érzékeny bőrű kisbabánk is imádni fogja.
Csomag tartalma
Valós vásárlói vélemények
Részletek

Pingo ökológiai eldobható pelenka Maxi 4, 7-18 kg, HAVI PELENKACSOMAG 160 db-os kiszerelésben.

  

A Pingo pelenkák ökológiailag lebomló pelusok, amik környezetkímélő termékek, az érzékeny bőrű babánk számára pedig tökéletes választásnak bizonyulnak. Kiemelkedően magas nedvszívó képességű pelusok, és mentesek azoktól a vegyi anyagoktól, amik a baba popsijának kiütéseit, sebeit okozhatják. 

  

A Pingo pelusok gyengéden követik a kisbabánk testének formáját, még mozgás közben is. Szivárgásgátló védőgátjainak köszönhetően nem engednek ki semmit, aminek benn kell maradnia. A pelenka kialakítása vékony, könnyű és nagyon puha, súlya 30%-kal kevesebb, mint más pelenkáké.

  

A pelenka használata maximálisan környezettudatos. A pelenkák gyártásánál kevesebb alapanyagot használnak fel, anélkül hogy ez a teljesítmény vagy a védelem követelményeinek rovására menne. A Pingo pelenka teljesen mentes azoktól a vegyi anyagoktól, amelyek irritálhatják a baba finom bőrét, mint például a klór, a műanyagok, az illatszerek vagy a tartósítószerek.

  

Az alap pelenkaréteg FSC tanúsítvánnyal rendelkező cellulózból készül, ezáltal hozzájárul a fenntartható erdőgazdálkodáshoz. A Pingo pelenka zöld energiával készül, Svájcban. A gyár rendelkezik a világvezető ökológiai NaturemadeStar tanúsítvánnyal. A gyártásához kizárólag napenergiát használnak.

  

A csomagolás PLA-ból készül, megújuló forrásokból és újrahasznosított anyagokból. Nemcsak a pelenka, hanem a csomagolása is lebomlik. Folyamatosan ellenőrzött, tanúsítványokkal rendelkező összetétele és gyártási technológiája hozzájárul a tisztább környezethez, a fenntartható fejlődéshez.

  

A Pingo támogatja az eldobható pelenka nyújtotta kényelmet, de kifejlesztette ennek környezettudatos formáját. Az eredmény: egészséges bababőr, kimagasló nedvszívó képességű és kényelmes pelenka, tisztább környezet.

Vélemények
Legyél Te az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek
Feliratkozom