Mebby Flexo digitális hőmérő 10 mp-es

Mebby Flexo digitális hőmérő 10 mp-es
Mebby Flexo digitális hőmérő 10 mp-es
1 489 Ft
A vásárlás után járó pontok: 15 pont

A Mebby Flexo rugalmas vége segíti a komfortos használatot, 10 mp alatt leméri a hőmérsékletet, és LCD kijelzőjén mutatja a végleges értéket. Az utolsó mérést tárolja és +/- 0,1 C pontossággal mér. Hónaljban, rektálisan és orálisan is használható újszülött kortól.

15 pont

db Pelenka.hu Klub pont jár a vásárlásért - válassz ajándékot!

4 db
azonnal raktárról

Ha megrendeled idő-n belül, a következő munkanapon házhoz szállítjuk a terméket.

Vélemények
Nincs vélemény a termékről
Részletek

Amikor kisbabánk beteg, a legkiszolgáltatottab helyzetbe kerülünk. A betegség gyorsabb lefolyásához olyan termékeket válogattunk össze, amik nálunk is beváltak és ti is kerestétek webshopunkban, hogy könnyebbé tegyük ezeket a napokat is.

 

Mebby Flexo hőmérő a kisbaba hőmérsékletének mérésére. Tíz másodperc alatt mér, ami szuper segítség, hiszen nem kell sokáig mozdulatlanul tartani a gyerkőcöt. Jelzőhanggal jelzi, hogyha elkészült, a mért adatot pedig nagy LCD kijelzőjén mutatja.

 

Vízálló funkciója praktikus lesz ha izzad, vagy vizes a gyermek. Memóriájában az utolsó adatot elmenti. Flexibilis mérőfejjel, hogy ne nyomja a baba érzékeny bőrét. +/- 0,1 C pontossággal mér, kialakítása formatervezett. Gyors, egyszerű és pontos használatot biztosít.

Adatok
Adatok
Rendelésre
Ebből a termékből jelenleg nincs raktáron. Rendelés esetén a raktárunkba érkezés várható ideje 2-4 nap.
azonnal raktárról
4 db
Cikkszám
wg51070