A baba fejlődése

Pelenka.hu
Pelenka.hu 2018.08.21

24 hetes gyermeked immáron fél éves! Születési súlyát megduplázta. Most már készen áll rá, hogy az anyatej és a tápszer mellett hagyományos ételeket is egyen.

Pelenka.hu
Pelenka.hu 2018.08.21

22 hét. Az ötödik hónap közepén gyakoriak lehetnek a hangulatingadozások, kicsik és nagyok egyaránt. A baba egy mosoly után vigasztalhatatlan sírásba kezd, semmi sem tudja megnyugtatni akár percekig.

 

Pelenka.hu
Pelenka.hu 2018.08.21

Az ötödik hónapba léptünk! Sok változás történik mind az étkezések mind az alvás terén. 20 hetes babád már ugyanúgy élvezi saját hangját hallani, mint a tiedet.

 

Pelenka.hu
Pelenka.hu 2018.08.21

Újabb két hét telt el és ez akár egy teljes centi növekedést is hozhatott! Egyre nagyobb méretű játékok felemelése sem jelenthet már akadályt, születési súlyának pedig akár a dupláját is nyomhatja már porontyunk.

 

Pelenka.hu
Pelenka.hu 2018.08.21

4 hónaposan babád gyors fejlődése tovább gyorsul. Érzékszerveik javulása mellett keresztülmennek a beszéd kifejlődésének korai fázisán és megjelenhetnek az első fogacskák első előjelei is.

Pelenka.hu
Pelenka.hu 2018.08.21

A 14. héten gyermekünk elkezdi megmutatni, milyen is ő valójában. Személyiségjegyei most jelentkeznek először, és máris meghatározóak lesznek a viselkedése terén.

Pelenka.hu
Pelenka.hu 2018.08.21

Immáron egy három hónapos csöppség tölti meg boldogsággal mindennapjaidat. Az elmúlt időben babád folyamatosan fejlődött mind testben mind lélekben.

Pelenka.hu
Pelenka.hu 2018.08.21

Kisbabánk immáron ritkábban szakítja félbe álmát, ezáltal pedig a mi álmunkat is. 5-6 órát is alszik egyhuzamban, esetleg még többet is. Előfordulhatnak persze rendhagyó esetek.

Pelenka.hu
Pelenka.hu 2018.08.21

8 hetesen megkezdődik a nagyvilág felfedezése. A babód már aktívan érdeklődik a környezete iránt és megpróbál kapcsolatba is kerülni vele.

 

Pelenka.hu
Pelenka.hu 2018.07.01

Mit várhatunk egy 6 hetes babától? Legfőképp gyorsuló növekedést és már néhány mosolyt. Igen, ezek már őszinte mosolyok, jobb, ha nyitva is tartjuk a szemünket!

  

Pelenka.hu
Pelenka.hu 2018.07.01

A kezdeti bizonytalanságot lassan felváltja a kialakult rutin, az alvás és az etetés állandó körforgása, már tudjuk, hogyan kell gondtalanul fürdetni őt, büfiztetni, gondoskodni róla.

  

Pelenka.hu
Pelenka.hu 2018.07.01

Két hét. Két varázslatos, misztikus, önmarcangolós, aggodalmas hét. Miért mondom ezt? Megszületik a kisbaba. Felsír. Elvégzik a szükséges vizsgálatokat. Odaadják anyának, eltöltik együtt a boldog aranyórát.

Pelenka.hu

Pelenka.hu - Gondoskodás szeretettel

A mi történetünk is azzal kezdődött, hogy szülővé váltunk. Tudjuk, hogy a babánk mellett mi mindenben kell helytállnunk: háztartás, főzés, mosás, takarítás és akkor a nevelésről, a család kiszolgálásáról és a feleség szerepkörről még nem is beszéltünk. A Pelenka.hu webáruházat azért hoztuk létre, mert olyan szolgáltatást szeretnénk nyújtani, amilyet minden kismama (és természetesen apuka) megérdemel. Azt a gondoskodást, támogatást, hozzáértést és biztonságot szeretnénk adni neked, amire mi is vágyunk kisbabáink mellett. A Pelenka.hu célja, hogy a lehető legtöbb támogatást és együttérzést biztosítsa a szülővé válás érzelemdús hullámvasútján. A Pelenka.hu egy olyan webshop, ahol törődnek veled. Mi (azaz a Pelenka.hu csapata) érző és segítőkész emberek vagyunk. Többségében átéltük már az anyaság/apaság különleges érzését. Tisztában vagyunk a nehézségekkel, és célul tűztük ki, hogy a nehezebb napokat könnyebbé tegyük számodra, hiszen mindannyian gondoskodó, szerető és odaadó szülők szeretnénk lenni.

Az Ország Boltja 2022 Népszerűségi díjAz Ország Boltja 2022 Népszerűségi díjAz Ország Boltja 2021 Népszerűségi díjAz Ország Boltja 2020 Népszerűségi díjAz Ország Boltja 2019 Népszerűségi díjAz Ország Boltja 2022 Népszerűségi díjAz Év Internetes Kereskedője 2020 - Legjobb Ügyfélélmény díjAz Év Internetes Kereskedője 2020 díj

Feliratkozom